ez eredeti

JóMunka

Víziónk ambiciózus; az interkulturális kapcsolódásra épül. Szeretnénk, hogy külföldiek és helyiek is egyaránt regisztráljanak szakembereként és felhasználóként felkeressék oldalunkat. Célunk, hogy minél több kapcsolódás születhessen és egyszerűvé és megbízhatóvá tegyük szolgáltatásunkat. Szolgáltatást nyújtóként a regisztráció egyszerű, pár lépésből álló folyamat. Szakembert keresőként pedig a keresés regisztráció mentes és már a főoldalon megtalálható. Néhány klikkelés után már ki is választhatjuk a számunkra legmegfelelőbb szakembert.

Ez az oldal nem csak magyaroknak szól. Bárkinek, aki Budapesten él vagy tartózkodik. Mi hangsúlyt fektetünk a nyitottságra, a befogadásra és bizalomra. Kérlek csak abban az esetben regisztrálj, illetve vedd igénybe szolgáltatásunkat, ha tudsz azonosulni ezekkel az értékekkel.

A JóMunka felülete által létrejövő kapcsolódások kölcsönös tisztelet alapján képzeljük el. Vegyük figyelembe a másik igényeit is. Érkezzünk időben a megbeszélt találkozó(k)ra, maradjunk elérhetőek az ügyfél / szakember számára. Kommunikáljunk egyenesen és érthetően az igényünkről illetve a szolgáltatásunkról. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az oldal lehetőséget biztosít arra, hogy a szolgáltatás lebonyolítása után értékelhessük az adott szakembert.