ez eredeti

JóMunka

Mindketten irániak vagyunk és Magyarországon élünk már néhány éve. Barátainkkal és ismerőseinkkel beszélgetve figyelmesek lettünk egy piaci résre, ami arra inspirált minket, hogy belevágjunk a vállalkozásunkba. Mivel régebb óta Budapesten élünk, az újonnan érkezett külföldi családoknak és egyéneknek mi egy biztos pontot nyújtottunk, mivel mi sem magyarok vagyunk, de már ismerjük a helyi kultúrát, van elég kapcsolatunk. Pontosan az, ami azoknak, akik most jönnek Magyarországra, hiányzik. Sok helyről hallottuk, hogy szakembereket keresnek és meglevő kapcsolatháló nélkül hozzánk és más, már itt élő külföldi egyénekhez, családokhoz fordulnak segítségért. Ebben megláttuk a potenciált. Miért ne lehetnénk tényleg mi az összekötő kapocs? De ahelyett, hogy személyesen keresnénk fel és kötnénk össze szakembereket az ő szolgáltatásukat igénylőkkel, miért ne tervezhetnénk egy felületet ahol ők találnak egymásra? Így született meg a JóMunka!

A platform hálózatépítés azoknak, akik szeretnék egyéni vállalkozásukat beindítani, fenntartani vagy még nagyszerűbbé varázsolni, itt láthatóvá, megtalálható válsz! Nincs más dolgod, csak regisztrálj, add meg milyen szolgáltatást nyújtasz, milyen nyelveken beszélsz és csatolj egy képet magadról. Javasoljuk, hogy pár mondatban mutatkozz be és mutasd be szakmai tudásod is. Ne feledd, minél több releváns információt tartalmaz a profilod, annál valószínűbb, hogy valaki a te szolgáltatásodat veszi igénybe! Több információt a regisztrációról a GYIK menüpont alatt találsz.

Kapcsolati háló kiépítése azoknak, akik nem ismerik a várost. Ismerős az érzés, amikor már van bejáratott fodrászod, tudod kit hívj, ha elromlott valami a fürdőszobában, tudod kit keress, ha szeretnél tanácsot kapni a vállalkozásodhoz vagy szeretnél nekiállni az angoltudásod fejlesztéséhez? Itt megteremtjük azt a helyet, ahol pár kattintás alatt megoldhatod bármilyen felmerülő problémád, kérésed. Az alábbi főkategóriák közül választhatsz szakembert: építkezés, ház és kert, tanulás, egészség és terápia, szerelés, járművek, szépségápolás, szociális szolgáltatás, média és IT, házi kedvenc. Közel 100 felsorolt alkategóriából tudsz szakembert választani!